Ecologistiek team op cursus!

Schade aan meubels?

Het is nooit prettig als meubels beschadigen, zowel voor onze opdrachtgevers, eindklant als voor ons. Ondanks onze voorzorgsmaatregelen bij het netjes uitleveren van de meubels zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Soms komt het ook weleens voor dat de meubels al beschadigd zijn voordat ze bij ons aankomen.Helaas ontdekken we dit vaak pas wanneer de meubels bij de klant worden uitgepakt.

Om onze klanten beter van dienst te zijn, ging een deel van ons Ecologistiek-team naar Waalwijk om de praktijktraining "Professionele Reparatietechnieken voor Interieurbouw en Meubels" bij TAC Academy te volgen.Tijdens deze training leerden de Ecologistiek bezorgers verschillende reparatietechnieken, zoals houtbewerking en het herstellen van fineer door kleuren te mengen om de juiste kleur van het fineer te krijgen.

Het was een ontzettend leerzame en succesvolle dag, waarbij iedereen met een certificaat naar huis ging. Dit zal niet alleen het werk van onze bezorgers verbeteren, maar ook bijdragen aan de servicekwaliteit die Ecologistiek graag levert!